Onderhoud aan Openspending.nl afgerond

Under_Construction

Openspending.nl is sinds vorige week niet bereikbaar wegens onderhoud aan de opslagruimte op de server. De financiele gegevens worden momenteel overgezet naar nieuwe harde schijven en opnieuw beschikbaar gesteld. Dit proces duurt enkele dagen. Wij hopen dan ook zo snel weer online te zijn.

Dit blog is in de tussentijd wel beschikbaar. We houden jullie op de hoogte van de vorderingen en uiteraard onze excuses voor het ongemak.

Update: Op vrijdag 6 februari is het onderhoud afgerond en de website weer online gegaan.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

One Comment

 1. Posted June 1, 2017 at 3:57 pm | Permalink

  bahu sex homemade
  Mother was tied to catch up Caught mummy had a
  very individual chat with her soninlaw about a rumor she heard from his school.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

 • Announcements

  Alle overheden op Openspending

  Inmiddels staan alle Nederlandse gemeenten en provincies op Openspending! Nieuwe data komt automatisch beschikbaar. Waterschappen volgen in maart 2016.

  Financiële detaildata online!

  De Open State Foundation werkt aan het ontsluiten van financiële detailinformatie. Deze informatie geeft meer verdieping dan de huidige Iv3-informatie. De informatie van de provincie en gemeente Groningen is nu te vinden op Openspending.nl