Genomineerde Internetinnovatie-award

OpenSpendinggenomineerd

Op 8 januari werden de Internetinnovatie-awards uitgereikt door de Internet Society. Met de ISOC.nl Innovatie Award wil Internet Society Nederland vernieuwende en belangwekkende initiatieven rondom internet de erkenning geven die ze verdienen. Innovaties, die een stimulans betekenen voor de groei van en kennis over het internet. De prijs wordt uitgereikt aan personen, instellingen of initiatieven en is een teken van grote maatschappelijke waardering voor prestaties ter verbetering van het internet en het gebruik ervan.

De Open State Foundation was verheugd dat Open Spending tot een van de 10 genomineerden behoorde. Inmiddels hebben 191 gemeenten, provincies, waterschappen en stadsdelen hun informatie vrijgegeven. Daarmee is Open Spending een breed gedragen internetinnovatie waarmee de begrotingen en realisaties van overheidsorganen transparanter zijn geworden. De Open State Foundation feliciteert de winnaar de Net Aid Kit.

Meer informatie over de Internetinnovatie-awards is hier te vinden.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Announcements

    Alle overheden op Open Spending

    Inmiddels staan alle Nederlandse gemeenten en provincies op Open Spending! Nieuwe data komt automatisch beschikbaar. Waterschappen volgen in maart 2016.

    Financiële detaildata online!

    De Open State Foundation werkt aan het ontsluiten van financiële detailinformatie. Deze informatie geeft meer verdieping dan de huidige Iv3-informatie. De informatie van de provincie en gemeente Groningen is nu te vinden op openspending.nl